Skärgårdscoachen

Skärgårdscoachen

Innehåll

Bloggen handlar om mental stimulans, coachning, kommunikation, psykologi inom idrott, privat och inom yrkeslivet. Självklart tycker jag att det är jättestimulerande om det finns intresserade läsare som kan passa mig lite kommentarer och synpunkter.

Varför bära andras gråstenar när jag kan fylla mitt lager med ädelstenar...?

AllmäntPosted by Dan Sturk 2016-07-11 09:47:48

Det är alltid vårt eget val att möta dagen med en positiv eller negativ attityd. Om vi möter dagen med ett leende eller med mungiporna nedåt är avgörande för vilket bemötande vi erhåller från vår omgivning och hur vi själva känner samt beter oss.

Det är också vårt eget val om vi låter andras negativa grus ta plats i våra hjärnor. Låter vi det negativa gruset ligga för länge och skava kan det lätt utvecklas till tuffa stenar att krossa eller obestigbara berg som kostar vår egen energi och dödar glädje, vilket riskerar att det slutligen är vi själva som möter dagen med mungiporna nedåt.

Varför ska vi tillåta oss att andra ”snor” utrymme från vår mest värdefulla lagringsplats som istället borde fyllas med ädelstenar vilka skapar oss stora värden, glädje och välmående.

Se till att krossa allt smågrus i tid, se till att ingen annan tillåts lämpa över sina gråstenar vilka Du inte bör lagerhålla åt dem! Satsa istället på att varje dag gräva guld och leta upp för dig värdefulla ädelstenar vilka Du kan ta fram och glädjas åt samt dela med dig av.  • Comments(0)//blogg.skargardscoachen.se/#post96