Skärgårdscoachen

Skärgårdscoachen

Innehåll

Bloggen handlar om mental stimulans, coachning, kommunikation, psykologi inom idrott, privat och inom yrkeslivet. Självklart tycker jag att det är jättestimulerande om det finns intresserade läsare som kan passa mig lite kommentarer och synpunkter.

Idag kände jag mig så fantastiskt bra...!

AllmäntPosted by Dan Sturk 2017-05-15 14:04:46

Idag var just en sån där dag då jag känt mig så fantastiskt bra! Känner du igen den känslan men inte vågat säga det själv ?

Är du som jag så att du alltid väntar på att få höra det från andra men att det i princip alltid uteblir? Hur känns det i kroppen till skillnad om du fått höra något?

Idag var en dag med inspiration, möten med många människor jag uppskattar och trivs att umgås med, men inga som jag tillåtit störa eller på något sätt påverkat mitt flow negativt.

Jag avslutade dagen med en middag på Ersons innan en grym konsert på Globen och fick ytterligare boost för själ och tanke och tyckte jag var så otroligt värd det.

Det här var en dag då jag kände mig grymt värdefull och trygg med det jag kan och det jag vill utveckla och det känns så härligt i kroppen att få uttrycka.

Känner du också att du har sådana här dagar då du själv känner dig grymt bra men kanske inte får höra det? Tar du vara på dessa dagar eller är du också en som väntar på att någon annan ska säga det till dig? Levererar du det till andra...?

Gilla eller dela med dig av tips hur du gör så kan jag och många andra må ännu bättre!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.